کتاب بازی بخت رو بعد از حدود یکسال، دوباره خوندم.
چون قبلا هم یک بلاگ درباره این کتاب نوشتم، الان نمیخوام خیلی طولانی بنویسم، فقط به نظرم لازمه روی یک نکته که در ویدیو هم گفتم تاکید کنم:
کتاب بازی بخت یک مزیت مهم نسبت به بقیه کتابهای بازار که تلاش میکنند ذهنیت احتمالاتی در ما ایجاد کنند داره و اون اینه که سبک روایت کتاب، شکلگیری و توسعه علم احتمالات رو در بستر تاریخی بررسی میکنه تا ما با دانشمندان بزرگ، اتفاقات و رشد این زمینه علمی در گذر زمان، آشنا بشیم. چیزی که به نظرم میتونه ذهن ما رو کاملا مرتب کنه.
این مزیت، و البته موضوع مهم کتاب، باعث میشه جزو معدود کتابهایی باشه که توصیه کنم اگر فرصتی داشتید، اون رو حتما بررسی کنید.
البته میدونم دوستانی دارم که حرفهای کتابخوان هستند. کارهای نسیم طالب رو از قبل خوندند و طبیعتا فکر میکنند چرا باید یک کتاب دیگه با موضوع رندومنس بخونند؟ نه فقط کارهای نسیم طالب، این کتاب با کتابهای متنوع مدل ذهنی، مثل تفکر سریع و آهسته دنیل کانمن، هم همپوشانیهایی داره.
در واقع، موضوع کتاب ممکنه برای بعضی از ما جدید نباشه. یا باعث بشه عمق کتاب حین مطالعه برای بعضی دوستانم چندان زیاد به نظر نیاد.
اما، با در نظر گرفتن همه اینها، همچنان به نظرم مرور این کتاب میتونه خیر و برکت داشته باشه.
در ویدیو معرفی کتاب بازی بخت، همین چند پاراگراف رو سعی کردم توضیح بدم. و البته تلاش کردم حال و هوای کتاب رو منتقل کنم. اگر ویدیو ترجیح شما نبود، میتونید به دو لینک که در ادامه گذاشتم سر بزنید.
* لینک: ویدیو معرفی کتاب بازی بخت (برای رفتن به یوتیوب بر روی لینک یا عکس زیر، کلیک کنید)
۱- معرفی کتاب در سایت متمم: کتاب بازی بخت | معرفی، خلاصه کتاب و نقد آن
۲- مطلبی که سال گذشته درباره کتاب نوشتم: گامزنی مستانه | معرفی کتاب بازی بخت