پیشنوشت یک. همانطور که از حال و هوای چند پست قبلیام مشخص است، چند روز است که مشغول برنامهریزی برای سال جدید، تعریف پروژههای شخصی جدید و مواردی از این دست هستم.
همچنین، تمامی سیزده گام با متمم تا عید نوروز محمدرضا جان را هم پرینت گرفته و مو به مو خواندهام.
امروز برای اینکه مطمئن شوم مطالب آن گامها به خوبی برایم جا افتاده، تصمیم گرفتم خلاصهای از آن گامها را برای خودم روی یک برگه بنویسم . که بعدا تصمیمم از نوشتن روی برگه، به اسلاید درست کردن و بعد به درست کردن چیزی شبیه اینفوگرافی تغییر کرد.
بعد با خودم گفتم شاید برای دوستانی که این گامها را مطالعه کردهاند، دیدن این اینفوگرافی بتواند جالب (یا الهام بخش) باشد.
پیشنوشت دو. طبیعتا خواندن این اینفوگرافی، به خودی خود و بدون مطالعه اصل آن چند ده هزار کلمه و کامنتی که محمدرضای عزیز نوشتهاند نه تنها سودی نخواهد داشت، که حتی ممکن است به بدفهمی یا کجفهمی منجر گردد. پس اگر اصل نوشتهها را نخواندهاید، ابتدا آنها را بخوانید: لینک گام 1 با متمم تا عید نوروز.
(برای دیدن تصویر در اندازه اصلی روی آن کلیک کنید)
ضمنا برای اینکه بتوان آن را پرینت گرفت، عکس بالا را به دو تصویر در در ابعاد صفحه A4 تقسیم کرده و روی پیکوفایل آپلود کرده ام که میتوانید از لینکهای زیر آنها را دریافت کنید:
* با متمم تا عید نوروز – در دو صفحه A4 (کیفیت عالی. حجم 1.4 مگابایت) : اینجا.
* با متمم تا عید نوروز – در دو صفحه A4 (کیفیت متوسط. حجم 430 کیلوبایت) : اینجا.
* با متمم تا عید نوروز – در ارتفاع کاغذ A3 (کیفیت عالی. حجم 2 مگابایت) : اینجا.
پینوشت. شما هم از این سلسله دروس خلاصهای برای خودتان درست کردهاید؟ اگر جوابتان مثبت است، خوشحال میشوم لینک آن را در زیر همین نوشته بنویسید:)
6 Comments
حرفه ای کار کردی محمدرضا. با powerpoint هست؟ ضمناً نکته 10 را خیلی دوست دارم. تغییرات شدید در زندگی خیلی هاشون محکوم به شکست هستند. مثال برند سیگار تو گام 10 خیلی جالبه. اگر می خواهیم سیگار کشیدن را بزاریم کنار، از فردا کلاً کنار نزاریم، خود سیگار کشیدن را به عنوان pivot و نقطه چرخش نگه داریم و فقط سعی کنیم برندهایی که استفاده می کنیم را به یک برند خاص محدود کنیم و گرنه تغییر کردن بدون Pivot احتمال شکستش زیاده.
مرسی از لطفت علی جان.
نه. illustrator هست. تقریبا تو مایه های فوتوشاپه ولی کمی پیچیده تره.
دقیقا. گام ۱۰ یکی از گامهایی هست که منم خیلی دوست دارم. مرسی که مثال سیگار رو زدی که اینجا هم بمونه ؛)
راستی، اگه اون روز توی حرفهای تو اینفوگرافی رو نمیشنیدم شاید امروز این به ذهنم نمیرسید، ساقول:)
کار خوبی کردی محمدرضا دستت درد نکنه مطمئنا برای من هم این اینفوگرافی یه مرجع میشه.
سلامت باشی معصومه جان. ممنونم از لطفت 🙂
اول از همه تصویر توجهم رو جلب کرد .
محمدرضا فکر کردم از اینترنت برداشتی و هعی منتظر منبع اش بودم کخ آخر عکس ببینم . بعد نشستم خوندم دیدم کار خودته. حظ کردم انصافا.
فردا پرینت می گیرمش میزارم نزدیکم باشه .
همین دو روز پیش بود این 13 گام رو خوندم . ولی باز به مرورش نیاز داشتم .
ممنون بابت این کار قشنگت .
خوشحالم که مفید بوده برات سینا و ممنونم از تعریفت.
آره به نظرم بعضی مفاهیم جلوی چشم باشه بهتره. تا بره تو ذهن و جایگزین آموختههای قبلی بشه. شاید مواردی مثل “زندگی در شرایط ابهام ” از این دسته هستن. وقتی تا حالا هر تصمیمی رو از اطرافیان دیدیم، هدفش کاهش ابهام بوده و حالا میبینیم انگار معیار غلطی بوده..
مرسی که نظرت رو نوشتی سینا 🙂